Contact Fok_It

Kirjoita osoitteeseen:

yeahfokit@gmail.com

77 Responses to “Contact Fok_It”

 1. Jerry Cotton Says:

  mutta nämähän ovat aivan pahuxen hyviä! mukavan erilainen piirtotyyli sulla.

 2. Kuhmo Kreisilä Says:

  Mahtavuus ei ole mitään näihin verrattuna! Paljastakoon piirtäjä itsensä, jotta häntä voi julkisesti ihailla.

 3. tumoas Says:

  loistokamaa. tää on niin asian ytimessä
  -yläfemmat
  -viikset
  -vyölaukut
  -kreisibilettäminen
  -homoilu
  -viikset
  kaikki mitkä omassa elämässä on tärkeitä ja kavereiden kanssa keskustelun aiheina. luin kaikki sarjikset yhdeltä istumalta ja oli kyllä sen arvoista.

 4. fokit Says:

  Kiitoskiitos. Fok_It kiittää ja kumartaa kaikesta saamastaan palautteesta. Vaikka onkin niin ujo niihin mitään vastaamaan.
  Kreisibailut jatkukoon.

 5. pena Says:

  Aattelin kommentoida tänne että jätkä osuu niin asian ytimeen, mutta joku oli jo kommentoinu sen just samoilla sanoilla. No kumminki, aika mahtavaa settiä. Piirtotyyli on kuumottavan ysäri, niinku siitä jostain lastenkirjasta. Mikä se oli?

 6. Jussi Says:

  Tää on kyllä niin sairaan hyvää settiä että voi että. Koska julkaiset nää albumikirjamuodossa? Heti ostaisin!

 7. fokit Says:

  Kiitos kiitos! Albumia on itseasiassa ollut hieman suunnitteilla, toivottavasti saadaan ensi vuoden puolella ulos.
  Ja aiempaan kommenttiin, ei tule mieleen mikä lastenkirja mahtaisi olla kyseessä. Mutta kuulostaa hyvältä.
  Kiitos jälleen palautteesta kaikille!

  Fok_It

 8. Juti Says:

  Minua on jo pidemmän aikaa vaivannut muutoin niin ajankohtaisessa ja tämän hetken muoti-ilmiöitä tarkasti seuraavassa sarjakuvassa pieni, mutta sitäkin merkittävämpi puute, nimittäin HOKI-FRAASIEN täydellinen huomioimattomuus. Kyseessä on kuitenkin syvälle juurtunut ja universaali länkisääristen lahkeet sukkiinsa tunkevien proteiinipirtelöiden ystävien ilmaisumuoto. Olen jo kesästä lähtien odottanut lippistä niskaa myöten taaksepäin pitävän hieltä haisevan finninaaman valitusta siitä, kuinka hänellä on pata jumissa tai vaihtoehtoisesti kyrpä otsassa, kun viikset ei kasva taikka joku edarilainen on vienyt erkat vyölaukusta. Toivoisin siis suomalaisen sielunmaiseman avartamiseksi kuvausta myös näistä lukioajan sankareista, jotka vaipuvat unholaan uhrattuaan elämänsä divaritason kiekkoilulle.

  Kiviä taskuun!
  Juti

 9. Pokerin tuplausääni Says:

  Loistavaa kamaa! Albumia vaan tulille niin kuin olis jo.

 10. fokit Says:

  Parahin Juti, kiitos ehdotuksestasi. Aihepiiri on hieman vieras, mutta katsotaan jos tästä jossain vaiheessa jotain mielenkiintoista saisi keksittyä.

  Pokerin tuplausääni, olet mahtava ääni. Kiitos kehuista, albumi on suunnitteilla ja pamahtanee saataville kevään aikana.

 11. Lissu Says:

  I’m in love.
  Lähdetään treffeille!

 12. Kyl Says:

  Hienoa settiä! Terassit aukee kohta! Kreisikesä10 saapuu!

 13. vili Says:

  Oliskohan ne lastenkirjat ollu Janoschin kirjoja? Ainakin mulle tuli niiden kuvitus mieleen. Asiallista läppää!

 14. Esa Says:

  Hyvää settiä nää sarjikset!

  Breaking news:

  http://www.engadget.com/2010/07/08/panasonic-introduces-kx-pw821-fax-machine-with-a-touchscreen-and/

  Ei mulla muuta..

 15. Mira Emilia Says:

  Ihailen sua julkisesti. Paljon.

 16. Timo Says:

  Nää on kyllä ihan sikanautaa.

 17. Vyölaukkujeesus Says:

  Kuinka kreisiä se olisi, jos sais fokit taustakuvia täältä latailtua??? Hä?

 18. Baiko Says:

  Oot hieno mies (tai nainen.)

 19. Lukree Says:

  Hei T-paidat kans tulille myös ja/tai vyölaukut!

  • fokit Says:

   Kyllä! Tätä on mietitty. Eiköhän jossain vaiheessa päästä ainakin t-paitoihin asti. Vyölaukut olis tietty kovat!

 20. Satu Says:

  Exä ajoi vuosia sitten kasariviikset pois. Siitä se alamäki sitten alkoi. Ostin sille joululahjaksi albumisi. Jospa sitten tajuaisi, että viikset on vastaus kaikkeen. Ja saisi taas elonsa kohdalleen… ;)))

  • fokit Says:

   Hyvä! Pieni kannustus on aina paikallaan. Varsinkin viiksien suhteen, toivotaan että niistä se vastaus jälleen löytyy.

 21. Taantuma195 Says:

  Voi jeesus. Nää pilas mun elämän. Ostin vihreän kirjasen kirpparilta ja siitä se alamäki lähti. Kirja unohtui vanhempien luo ja onnekseni muistin nettisivujen osoitteen. Huomenna tentti ja taas on vierähtäny reilusti kolme tuntia fokittien parissa. Jumalauta. Auttaiskohan jos listaisin tenttipaperiin henk.koht. fokit-suosikit?

  • fokit Says:

   Kyllä mä lähtisin veikkaamaan että tentti menisi läpi moisella listauksella. Ja täydet pojot. Harmi sinänsä että elämä meni pilalle! Se ei ollut tarkoitus. Vai oliko sittenkin? Hmm. Tsemppiä!

 22. juke Says:

  hyvää matskuu! viiksiläpät tipauttaa aina. saitist sen verran et arvostaisin, jos kuvat näkyis täyskokosena suoraa, ettei tarttis klikkaa eriksee. samaa toivosin myös rss-fiidii. ois ainaki yli 9k prosenttia astetta käytettävämpää

  • fokit Says:

   Kiitos! Ja kuvakokoasian parissa painitaan kun ehditään. Toivottavasti saadaan lähiaikoina korjattua. Pysytään fakseissa sen suhteen.

 23. Outi Says:

  Tänään ostin hei älpymin, kikattelin jo kirjakaupan hyllyjen välissä, mutta bussissa kotimatkalla, jumalauta. Nauroin itsekseni vieressäni grillibroileri. Ihmiset katso, jotta wooooot.

  Parasta! Ihan parasta!

 24. Mörö Says:

  Vittu mitä paskaa läppää. Siis ihan kuraa on tämä. Nyt on perseen syvyyksistä lähetty hakemaan semmosta kurapaskaa että huhhuhh. Siis oikeesti, jäbä. Oikeesti römpsät tulille nyt. (No oikeesti ehkä vähän hymyilytti, mitä. Mut ihan vittuillakseni vaan hymyilin. Ettei jää mitään epäselvää)

 25. -faksaaja Says:

  Miksei teille voi faksata? Hä!

 26. muonio Says:

  rakastan sua.

 27. Kynsiviila Says:

  Ootsä Mies van Nainen, Poika vai Tyttö?

  Vastaa nyt oikeesti!

  T: Kimma 33!

 28. Jussi Juonio Says:

  Aivan saakelin kova.
  Onko sitä strippiä netissä mikä oli joku aika sitte Nyt:issä missä ne kaks pelleä selittää että ne on next level?

  • fokit Says:

   Next level-tyyppien strippi ilmestyi valitettavasti vain Nytin lehtimuodossa. Damn!

 29. Pippo Says:

  Moro! Mistäs Fok it -albumin saisi tilattua?

  • fokit Says:

   No mut moi! Fok_It-albumeita saa Kreegah Bundolon nettikaupasta, eli täältä, linkki löytyy myös tuosta blogin etusivulta! Jee!
   (Pitäisi löytyä myös muuten ainakin Akateemisesta Kirjakaupasta sekä joistain muistakin.)

 30. Tero Says:

  Kun oon nykyään tämmönen vähän antimaterialisti enkä tiedä oikein haluunko mitään kiinteetä krääsää, niin voiks sun juttuja ostaa digitaalisessa muodossa? Joo, tiedän, että täältä blogista löytyy about kaikki, mutta sillei tukimielessä ois hauska, jos vois ostaa. Tai sit sun pitää lisätä tänne semmonen Flatr-aplikaatio tai joku paypal-lahjotus -sydeemi. On näille tullut niin monesti naureskeltua kuitenkin, että vois laittaa muutaman roposen köyhälle artistille.

  • fokit Says:

   Kiitos paljon kauniista ajatuksesta! Tällä hetkellä ei taida olla oikein mitään digitaalisessa muodossa kaupattavana, saa nähdä tuleeko joskus. Toki tuommoista tuki/lahjoitusjuttua voisi miettiäkin. Paljon iloa tuo toki myös se että jutut naurattavat ylipäänsä. Yläfeuset!

 31. Anu Says:

  Ihan mahtavia srtippejä! Olen ihastunut! Maanantait menee voimaeläimien seurassa läpi kuin…kuin.. – höh, en keksi mitään nasevaa sanottavaa. Paitsi kiitos! KII-TOS! ♥

 32. Emma Says:

  ous nous tuplapaketit ja kakkosalbumi loppuunmyyty! tuleehan niitä lisää tuleehan?
  en tiedä miten vasta nyt bongasin nää sivut, oon nyt pari tuntia huutonauranu tässä ruudun ääressä. peukkua. loistavaa.

  • fokit Says:

   Tuplapaketit taisivat huveta kyllä, ykkösalbumin eka painos on mennyt menojaan. Sitä saattaa kyllä jostain hirveellä tsägällä löytää. Eiköhän uusi painos tule jossain vaiheessa! Hyvä jos huutonaurattaa. Nyt huudetaan!

 33. Emma Says:

  käynpä vilkaseen jos akateemisessa löytyis. vitsit toimis kalenterinakin nää sarjakuvat!

 34. Eva R. Says:

  Ihan parsaa!!! Anttilassa on tarjouksessa FAKSILLA varustettu värimustesuihku-monitoimilaite: http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=801271&shopId=19651&compartmentId=28159&categoryId=20188&catalogId=1444&ddkey=ProductDisplay.

  Faksailemisiin!

 35. Jaakko Says:

  Onko näitä painettu? Mistä näitä saa ostaa? Koko rahalla näitä!

  • fokit Says:

   Heeh! Näitä on painettu kyllä joo kahden kokoelma-albumin verran ja eiköhän lisääkin ole tulossa. Ykkösalbumin eka painos on huvennut mutta palannee vielä jossain vaiheessa. Kakkosalbumia saa ainakin osoitteesta kreegah.net sekä pitäisi löytyä Akateemisesta kirjakaupasta. Voinee bongata jostain muistakin kaupoista toki.

 36. Mika Says:

  Mistä löytyisi se strippi, jossa mies puhuu koiralle, kyselee siltä miksi maksalaatikko maistuu koirille? Ja jossa koiran omistaja kieltää puhumasta koiralleen?

  • fokit Says:

   Hep! Kyseinen strippi on kenties ilmestynyt pelkästään Nyt-liitteen printtimuodossa eikä ole päässyt tänne internetin puolelle pyörimään. Pitää selvitellä josko se jostain löytyisi!

 37. Kike Says:

  Koskas tulee Saikku-Saukko kehiin??

 38. iisi igor Says:

  moikka, onko hajua mistä löytyis käsittääkseni jo vähän vanhempi strippi jossa kaks äijää uhoaa perustavansa kesäksi vaarallisen jengin ja toinen näistä “pilaa” jutun kertomalla tilanneensa jengille napapaidat ? täs on jo käännetty netti ylösalasin sitä etsiessä 😛

  • fokit Says:

   Moi! Kuumalla pidetään tietty napapaitoja. Tämäpä taitaa olla taasen niitä strippejä jotka ovat ilmestyneet ainoastaan Nyt-liitteen paperimuodossa, eivätkä ole päässeet nettiin asti. Pitää sumplia josko näitä “kadonneita” strippejä saisi netissä julkaistua jälkikäteen. Mutta hei, PSSSST! Kyseinen strippi löytyy kyllä uudesta Fok_It 3-albumista. Juuri tarkistin, siellä se on.

 39. butrosbutros(iso)hali Says:

  Henkilökohtaisesti pidän itseäni fok_itista suuresti pitävänä yksilönä. Kun näitä viestiviä maalauksia katsoo kyse on kuin ihmisen ja jonkin ajatuksen välisestä suhteesta. Ei niin, että istutaan esim. vaan vessassa ja koetaan jotain kun on pakko, vaan että ihan kuin päässä olis tapahtunut jotain vaikkei tarvis. Siis katsojalla saattaa käydä näin. Se panee epäilemään, että myös sillä maalarilla on tapahtunut päässä joskus jotain? Kutkuttavaa.

 40. irina saari Says:

  heippa! haluaisin kuollakseni näyttää ystävälleni sen sarjakuvan, missä mies sanoi ensin jotain että kuinka hänestä ois voinu tulla mitä vaan, ku nuorena oli jotain hienoa tms. sitte kaveri ottaa huikkaa ja sanoo, että vittu ihan mitä vaan 😀 jos joku tämän lukee ja jaksaa jopa mun sähköpostiin lähettää sen, ni ois aika mainiota, jos siis ei oo iso homma 🙂

  • fokit Says:

   Heippahei. Nyt kyllä kuulostaa kryptiseltä! Ei tule äkkiseltään mieleen moista strippiä. Oletko ihan varma että kyseessä oli Fok_It-strippi?

 41. irina saari Says:

  kyllä, ihan varma! (tai no, koskaan ei kannata sanoa että on ihan satavarma, mutta ainakin tuntuu siltä..)

  • fokit Says:

   Noniin, huhun mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole Fok_It-strippi, vaan vinkkaamme tutkimaan internetin syvyyksistä Pää-asioita -nimistä strippisarjakuvaa.

 42. irina saari Says:

  Kiitos, löyty! 😀 Onneksi en sanonut olevani täysin oikeassa, olisi tällä hetkellä aika tyhmä olo

 43. Hepa Says:

  Hei! Mistä voisin löytää stripin jossa kroko ja pingviini puhuvat nähneensä unta olleena pingviini ja kroko ja lopussa toteavat palavaansa takaisin sorvin ääreen.. Säihkyturpakin ampuu taustalla sateenkaarta. Taitaa olla 2012 matksua.. Kiva jos löytyisi, kiitos vaivasta jo etukäteen! 🙂

  • fokit Says:

   Moikka! Hmm, aika paha! Luulen että kyseinen strippi saattaa olla Nytin arkistoissa niiden vanhalla sivulla, ja se on taasen nurin tällä hetkellä. Muistaakseni strippi saattaisi olla jossain Fok_It-kokoelmassa mutten ole sittenkään ihan satavarma. Pitääpä selailla läpi!

   • Hepa Says:

    Ei repaa.. Löysin kuvan internetin ihmeellisestä maailmasta pienenpienenä, ja se ajoi asiansa lomalta paluu viestittelyssä.

    Alta bongatulle kahvikuppikeskustelulle peukkua!

 44. Elmeri Says:

  Voisko olla mahdollista et jostain löytyis pian Fok_It mukeja?

  • fokit Says:

   Toivottavasti! Pitää ottaa puheeksi päämajan kanssa. On niistä joskus jotain kuiskailua käytykin jo.

 45. PerjantaiPingviiniPinssi Says:

  Voisikohan kangasmerkkien kuvista tehdä myös pienet pinssit?

 46. fok_it on osuvin Says:

  Ehdotus. Voisiko Fok_it pikkuisen dissata osuvalla sarjisstripillä näitä “tahdontaloudenkuntoon” hästägääjiä, jotka kuvittelevat, että on jotenkin pois talouspolitiikasta, että tasa-arvoinen avioliittolaki saa paljon mediahuomiota ja julkista keskustelua. Ja on silleen “voitaisko keskittyä nyt oikeisiin ongelmiin”. Ihan kuin ne asiat ois jotenkin verrattavissa. Onko talouden kuntoon laittaminen joku jaa-ei-äänestyksellä ratkaistava asia, jossa voi valita puolensa…? Voisin niin nähdä tän asian fok_it-strippinä.

 47. I Says:

  Kiitos, Fok_it, you make my day, joka päivä, HS Illan myötä. Olet aina ajan hermolla, ja osuvasti!

 48. Jaasck Says:

  Tutustuin juttuihin ja tykästyin kovasti. Nyt on kaikki kirjat, mutta mieltä kiinnostaisi tutustua mitä on tapahtunut välillä toukokuu 2012-2.12.2013. Täältä niitä ei näe ja nytin linkki vanhoihin ei toimi.

  Jäi aukko sivistykseen.

  Saatko virkattua sinne NYTiin, tai laitettua tänne? Kiinnostelis aika täysillä.

  • fokit Says:

   Mahtava kuulla! Tuo mainitsemasi aikajakso on hieman joo jäänyt pimentoon netin puolelta. Silloiset Nytin sivut kaatuivat ja sarjikset valahtivat samalla sieltä suunnalta mustaan aukkoon. Pitäisi yrittää ne jotenkin saada luettavaksi kyllä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: